Real-CRM

De CRM oplossing voor Exact Synergy

Beheer uw relaties

Werk als één team aan duurzame klantrelaties vanuit één centrale database. Beheer uw relaties in één centrale database. Bij klantgerichte ondernemingen werken Sales, Marketing en Service samen zodat de klant beter in zicht komt. Hierdoor is veel sneller in te spelen op klantbehoeften.

Real-CRM is een volledige Customer Relationship Management (CRM)-oplossing die de verkoop gerelateerde activiteiten verbindt met activiteiten in uw ERP-systeem. Daarmee neemt uw klantgerichtheid enorm toe. In een centraal opgeslagen en altijd toegankelijke informatiebron kan iedereen zien wat er gebeurt of gebeurde in de communicatie met klanten. Alle medewerkers kunnen informatie opslaan en delen, zodat collega’s de kans krijgen om daar goed op in te spelen.

Verstevig uw relaties

Betere informatie leidt tot meer tevreden klanten dankzij betere service. Tevreden klanten komen vaker terug en besteden meer dan nieuwe klanten. Meer dan genoeg reden om met Real-CRM uw klantgegevens te integreren en centraliseren. Verstevig nu uw relaties.

Voordelen

  • Alle bedrijfsprocessen volledig zichtbaar;
  • Minder tijd kwijt aan het invoeren en zoeken van gegevens;
  • Een helikopterview op uw relatiegegevens;
  • Overal benaderbaar via internet, smartphone of tablet;
  • Belangrijke klantgegevens zijn gegarandeerd veilig.